Veseli piškotki in torte

Društvo Hrana za življenje v Sloveniji deluje že od leta 1992 in se je v zadnjih štirih letih usmerilo predvsem v pomoč socialno ogroženim družinam, brezdomcem, programom v osnovnih šolah, mednarodni razvojni pomoči, varnim hišam in materinskim domovom po vsej Sloveniji.

V osnovi smo pokrivali predvsem področje Ljubljane z okolico, s septembrom 2011 pa smo začeli s programom, veselih piškotkov za 22 varnih hiš po Sloveniji, ki imajo skupaj preko 30 enot od Velenja do Krškega, Murske sobote do Gorice in Jesenic do Škofljice, ter dodatnim kriznim centrom in manjšemu številu socialno ogroženih družin.

TORTE

Program veselih tort polepša uporabnicam naših programov praznovanja rojstnih dnevov z našimi domačimi tortami. Okusne torte z ljubeznijo pripravljajo naše prostovoljke.
Dodatna posebnost tort je tudi ta, da so narejene na rastlinski ali presni (surovi) osnovi.

Zaradi povpraševanja smo se odločili, da lahko pri nas naročite torto po ugodni ceni, višek pa gre seveda humanitarnemu društvu, za programe veselih paketov in toplih večerij.


Kontakt: 051 413 391

V Sloveniji mesečno razdelimo okoli 400 toplih obrokov in poklonimo 2 torti. V kolikor bomo prejeli več donacij bomo lahko podelili več tort socialno ogroženim skupinam.